Spannend slot voor
Hockeyclub Oudenbosch MD1

OUDENBOSCH - MD1 speelde zaterdag tegen koploper Breda D5 dat 3 punten meer had en een veel beter doelsaldo maar na 5 minuten stond het al 2-0 voor MD1! In de 1ste helft waren de meisjes veel sterker en bij de rust was het al 4-0. Na rust werd het nog erger voor Breda want het stond vlak voor tijd al 6-0. In de laatste seconde van de wedstrijd scoorde Breda toch nog en dat verdienden de meisjes ook wel. Beide ploegen hebben nu 24 punten maar het doelsaldo van Breda is iets beter (44-11 om 44-13). Op 15/6 valt de beslissing over het kampioenschap.

Het warme weer van afgelopen weekend zorgde voor veel drinkpauzes bij de spelers. Ook voor de weinige fluiters die dit weekend konden fluiten waren het 2 zware dagen.

MC3 en Rapide C2 speelden gelijk (2-2). Waar het samenspel van Rapide iets beter was moest MC3 het van veel loopacties hebben en dat was lastig met deze warmte.Het werd wel een leuke wedstrijd met een terechte uitslag. JC1 had het moeilijk tegen Goes C1 en stond steeds op achterstand. Toen de jongens eindelijk gelijk maakten (4-4) sloeg Goes meteen 3x toe. JC1 scoorde nog 1x maar verlooor dus met 7-5. MC2 was wel sterker dan Goes C3 maar het scoren verliep moeizaam. Het werd toch nog 3-0 voor MC2 maar de score had veel hoger kunnen zijn. J6E2 won met 6-3 van Made 2 en MC1 nam revanche voor de thuisnederlaag tegen Push C7 en won uit met 2-0. Het MIX E6 team verloor eervol met 2-1 van Tempo 3 en JD1 speelde een sportieve wedstrijd tegen HOCO D2 maar verloor wel met 4-0. MB1 won met 5-1 van Zevenbergen B3 en MA1 won met dezelfde cijfers van Zwart Wit A5.

Zondag won Dames Jong met 3-2 van Etten Leur 1. Nadat onze dames met 2-0 voor kwamen wist Etten de stand toch nog gelijk te trekken. Vlak voor tijd scoorde Dames Jong uit een onoverzichtelijke situatie toch nog de winnende treffer. Dames 1 speelde een prima wedstrijd tegen kampioen Goes 1 maar verloor wel, het werd 3-1 voor de tegenstander. De Veteranen A verloren met 3-2 van Pelikaan D en Heren 1 won na een teamuitje met 3-2 van Push 7.

Komend weekend ligt de competitie stil,op 15/6 en 16/6 is de laatste speelronde van dit seizoen. [l]