Vierde voetbaltoernooi 'de verlenging' bij vv Hoeven

HOEVEN - De VVVVH, vrienden van VV Hoeven organiseert zaterdag 8 juni a.s. voor de vierde keer een voetbaltoernooi voor de lagere senioren elftallen uit de regio. Maar liefst achttien teams hebben zich hiervoor ingeschreven.

Er wordt gespeeld met 7-tallen in de breedte van het veld, zodat er elke keer vier wedstrijden op vier halve velden tegelijk gespeeld kunnen worden. De deelnemende teams worden verzocht zich om 13.00 uur te melden bij de wedstrijdleiding.De wedstrijden duren 17 minuten en dat wordt centraal geregeld. De eerste serie wedstrijden begint om 13.30 uur en de finalepartij staat gepland om 17.40 uur. Omstreeks 19.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats in de kantine, waarna het toernooi nog wordt afgesloten met een sfeervol samenzijn om het voetbalseizoen voor de deelnemende teams af te sluiten. De belangrijkste regel voor deze dag luidt dan ook: Winnen is leuk, maar het allerbelangrijkste doel is om samen een gezellige en sportieve middag te beleven.

Op vrijdagavond 7 juni worden de BN-DeStem voetbalawards uitgereikt in de kantine De Hofstee van VV Hoeven. DIt evenement begint om 20.00 uur. De best presterende teams, de topscorers en de beste trainers uit de hele regio West-Brabant zullen gehuldigd worden. Ook dit belooft weer een hele drukke avond te worden. Voor de genomineerden zie BN-DeStem. [l]