Toch nog boekenmarkt in Pauluskerk Oudenbosch

OUDENBOSCH - Links en rechts horen we geruchten als zou de boekenmarkt in de Pauluskerk in Oudenbosch niet meer gehouden worden. Niets is minder waar, de kerk staat nog vol met prachtige boeken die voor een prikje van u kunnen worden.

Al jaren wordt twee maal per jaar deze grote boekenmarkt gehouden. De opbrengst gaat naar allerlei plaatselijke en regionale goede doelen. Op 15 en 16 juni is het weer zover. Om 10.00 uur gaan de deuren open en kunt u snuffelen tussen de grootste hoeveelheid boeken in de geschiedenis van onze markt. Heel veel mensen weten ons te vinden om boeken aan te bieden. Zodoende is er sprake van een overvloed aan boeken. Ook staat een aardige verzameling platen, CD's en DVD's opgesteld. Deze afdeling is nu beter geordend.
Maar ...... voor onze boekenmarkt is de toekomst onzeker. Het is nu stil rond de mogelijke verkoop van het gebouw. We weten dus op dit moment helemaal nog niet waar we aan toe zijn. We hebben nog geen echt plan B, wel zijn we hard aan het nadenken en eventuele suggesties zijn welkom.
Voor boekenliefhebbers een uitgelezen (hoe toepasselijk!) kans op 'mooie boeken voor een prikkie'. [l]