Digitale mogelijkheden van de bibliotheek.
Digitale mogelijkheden van de bibliotheek.

Uitleg digitale bibliotheek in Hoeven en Oud Gastel

HOEVEN/OUD GASTEL - In haal- en brengpunten Hoeven en Oud Gastel wordt op woensdag 19 juni gratis uitleg gegeven over de digitale producten van de bieb.

In de servicepunten van zowel Hoeven als Oud Gastel, neemt Bibliotheek VANnU bezoekers mee en leggen zij alles uit over de digitale mogelijkheden van de bibliotheek. Ze zullen onder andere uitleg geven over inloggen, de online catalogus raadplegen, e-books, Mijn Menu, de Luisterbieb-app en de Bieb-Wise app. Ook is er ruimte voor het stellen van andere (digitale) vragen.
De Haal- en Brengpunten van Hoeven en Oud Gastel zijn servicepunten van Bibliotheek VANnU. Hier kan men gereserveerde materialen via de zelfservice afhalen en terugbrengen. Zo is het voor inwoners mogelijk om gebruik te maken van de diensten van de bibliotheek. Onlangs zijn in deze haal- en brengpunten de computers vernieuwd, zodat lenen en terugbrengen voortaan makkelijk verloopt.
Voor een uitgebreide collectie om tussen te snuffelen, wordt men uitgenodigd om de vestiging van Bibliotheek Oudenbosch te bezoeken. Naast een ruime collectie boeken heeft Bibliotheek Oudenbosch ook regelmatig leuke activiteiten voor jong en oud.
Geïnteresseerden voor de uitleg over de digitale producten van de bibliotheek worden gevraagd om zich aan te melden.

Data en tijden
Haal- en Brengpunt Hoeven Halderberg 74, Hoeven, woensdag 19 juni, 10.30-11.30 uur
Haal- en Brengpunt Oud Gastel Veerkensweg 17A, Oud Gastel, woensdag 19 juni, 14.00-15.00 uur
Aanmelden: www.bibliotheekvannu.nl/nieuws-en-agenda/aanmelden-uitleg-digitale-bibliotheek.html [l]