Opening clubkampioenschappen. FOTO YVONNE KONINGS
Opening clubkampioenschappen. FOTO YVONNE KONINGS Yvonne Konings

Geslaagde clubkampioenschappen Vlug En Lenig

OUD GASTEL - Op zondag 26 mei vonden de jaarlijkse clubkampioenschappen van Vlug en Lenig weer plaats in het Veerhuis te Oud Gastel. Voor iedereen een gezellige, sportieve en leerzame dag op turngebied. De meiden uit de selectiegroep en de wedstrijd groep lieten zeer mooie turnoefeningen zien, waar iedereen met plezier naar heeft zitten kijken.

Vervolgens kwamen de recreanten aan bod. Voor een aantal meisjes was het de eerste keer dat ze aan een wedstrijd meededen en dat is toch wel spannend dan. Maar ook hier alleen maar veel plezier en mooie turnoefeningen. We kunnen dan ook terugkijken op een geslaagde dag, georganiseerd door de activiteitencommissie. Super gedaan!

In de pauzes konden de kinderen ook enveloppen trekken, met mooie prijzen te winnen. Er was veel animo voor en hiermee kan ook weer wat extra geld opzij gelegd worden voor het 75-jarige jubileum van V&L dat in 2020 plaats zal vinden. Na afloop werd een er nog een demo gegeven door Noa en Kimya van Agrogym Breda, een schitterend schouwspel om te zien.

Hierna volgde de prijsuitreiking, maar niet voordat ieder kind een medaille ontvangen heeft. Ieder kind verdient tenslotte een prijs, maar we kunnen niet allemaal eerste zijn. Het belangrijkste motto van de clubkampioenschappen is dan ook: meedoen is belangrijker dan winnen!

Uitslagen

Aspriranten: 1. Meike Portier; 2. Nurjenna Jahjah; 3. Selina Alouasti

Junioren I: 1. Noa van Dijk; 2. Mirthe Blon; 3. Megan Souren

Junioren II: 1. Marloe Stange; 2. Demi van Beek; 3. Carmen Aarsen

Tienergroep: 1. Dide Wagtmans; 2. Szamira Bekefi; 3. Marinde Tak

Springgroep: 1. Lieke Stange; 2. Nienke Stange; 3. Karin Kessel

Selectiegroep: 1. Mirthe Kamhoot; 2. Eva Kop; 3. Vera Lazaroms

Wedstrijdgroep: 1. Rosalie Beijerink; 2. Imke Bolijn; 3. Janine Schrauwen

Clubkampioenen van 2019
Recreanten: Marloe Stange
Springen: Lieke Stange
Wedstrijd: Rosalie Beijerink[l]