Kom een 'bakkie doen' in de Wagenhoek

OUDENBOSCH - Op 20 juni aanstaande is het Wereld Vluchtelingendag, één door de VN uitgeroepen internationale dag waarop aandacht is voor het lot van vluchtelingen. VluchtelingenWerk wil u graag vertellen wat de organisatie doet om vluchtelingen op weg te helpen om hier een nieuw bestaan op te bouwen. Daarnaast bestaat VluchtelingenWerk Nederland dit jaar 40 jaar.

VluchtelingenWerk wil dit alles vieren door in de Wagenhoek in Oudenbosch voor de Albert Heijn geïnteresseerden uit te nodigen “een bakkie te doen” met vluchtelingen en medewerkers van VluchtelingenWerk Halderberge. Onder het genot van een kopje koffie en een lekkernij uit het land van herkomst van diverse statushouders kunt u kennismaken met mensen uit landen als Syrië en Eritrea die in de gemeente Halderberge zijn komen wonen.
Wilt u meer weten over de vluchtelingen die bij u in de buurt zijn komen wonen, over hun verhaal of cultuur? Of wilt u meer weten over de activiteiten van VluchtelingenWerk of de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk? Kom dan langs in de hal voor Ah Oudenbosch op donderdag 20 juni tussen 09.30 uur en 11.30 uur. U bent van harte welkom.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Vivian Schets, VluchtelingenWerk Halderberge via 0165-327115 of kom langs in ons kantoor aan de Pagnevaartweg 109 in Oudenbosch (bereikbaar en geopend op dinsdag en vrijdag). [l]