Vrijwilliger worden voor kleine tuinklussen. FOTO GRAAG GEDAAN
Vrijwilliger worden voor kleine tuinklussen. FOTO GRAAG GEDAAN Graag Gedaan

'Graag Gedaan' zoekt
vrijwilligers

HALDERBERGE - "Graag Gedaan" zoekt vrijwilligers als tuinvrouw/man voor kleine tuinklussen, maar ook voor andere klussen u hoeft geen hovenier te zijn. U hoeft geen hovenier te zijn, maar kunnen omgaan met een hark, schoffel, spade, snoeischaar en vooral bereid zijn de handen uit de mouwen te steken. De werkzaamheden worden uitsluitend verricht in de kernen van de gemeente Halderberge.

Aangezien het groeiseizoen volop is begonnen, krijgen wij op dit moment vanzelfsprekend veel aanvragen voor tuinklussen. Maar wij hebben ook behoefte aan vrijwilligers voor andere klussen. Zoals: vervoer, klusjes in - en om de woning, boodschappen doen, enz.

Vrijwilligers
Wat doet vrijwilligersorganisatie "Graag Gedaan"? De vrijwilligers van "Graag Gedaan" helpen mensen die zelfstandig wonen en bepaalde zaken zelf niet meer kunnen uitvoeren. En geen beroep kunnen doen op hun directe omgeving, zoals kinderen, familie, vrienden of buren.
De vrijwilligers van "Graag Gedaan" helpen, zoals bijvoorbeeld bij het verrichten van een klus waarbij men niet over voldoende financiƫle middelen beschikt of niet in staat is tengevolge van ziekte, de gevolgen van een ongeval, een beperking of welke kwetsbaarheid dan ook bepaalde zaken of een klus niet zelf kan verrichten.

Vrijwilliger worden
Bel 0168-313100 als u vrijwilliger wilt worden van "Graag Gedaan", dan kunt u via dit telefoonnummer van het loket Surplus (ma/vrij) contact opnemen. Vraag naar: "Graag Gedaan" of stuur een E-mail naar: marian.hogerwaard@surplus.nl.
Voor uitgebreide informatie, bezoek onze website: www.graaggedaan-halderberge.nl en http://www.graaggedaan-halderberge.nl/vrijwilligers-gezocht of onderstaande website: https://www.vrijwilligerswerkhalderberge.nl/pagina/vacaturedetail/021270C3-2723-4656-AB0B-F8960F2F811F [l]