Uitslagen wedstrijden Hippisch Centrum Piaffe

OUD GASTEL - Afgelopen zondag 16 juni was het alweer tijd voor de 4e competitiewedstrijd van 2019.

Door een hoosbui vrijdagnacht was er de zaterdag ervoor met man en macht gewerkt om de buitenbaan begaanbaar te maken, gelukkig lukte het het water grotendeels weg te krijgen zodat er fijn losgereden kon worden.

De dag werd gestart met de B1-dressuur, de jongste deelnemers deden weer ontzettend hun best, voor sommigen was het zelfs hun eerste wedstrijd, wat het extra spannend maakte! Uiteindelijk belande de oranje rozet bij Dominique v.d. Wegen met Boris die de allermeeste punten had!

De B2-Dressuur is al weer iets moeilijker, in deze proeven wordt ook galop gevraagd en de oefeningen zijn wat lastiger. Er werd erg goed gereden en hier was de eerste plaats voor Stella v.d. Vreugde met Spoetnik,

Door naar de L1/L2-Dressuur, hier worden echt wel wat lastige dingen gevraagd en ook nog eens wat sneller achter elkaar. Dit is meestal hard werken voor deze gevorderde amazones. Deze dag was Elsa Brant met Max de beste.

Het Springparcours is weer een vak apart, elke keer is het weer erg spannend wie er in de barrage komen en wie dan de snelste tijd heeft. Nicky van Dijk met Bingo reed een spectaculair parcours in een supersnelle tijd, de winst was voor haar.

Zondag 1 september de volgende competitiewedstrijd, kom gerust eens een kijkje nemen.[l]