Open Hof op de Meeshoeve

OUD GASTEL - Op zondag 23 juni is het Open Hof op Zorgboerderij de Meeshoeve gelegen aan de Strijpdreef 6 te Oud-Gastel. Het belooft weer een gezellige middag te worden met optredens van het zangkoor Doucement uit Wouw en dweilband de Velletrekkers uit Oudenbosch dus voor ieder wat wils. Ga lekker op het terras zitten en geniet van de muziek, en misschien zingt u wel een liedje mee.

In het wagenhuis is er een expositie van Jacqueline Bartelen uit Oud-Gastel. Zij laat haar schilderijen zien, zeker de moeite waard! Natuurlijk is Amarant/Surplus er ook om uitleg te geven over de activiteiten op de zorgboerderij en hoe men daar desgewenst aan kan deelnemen.

In het oude woonhuis, met een gezellig orgeldeuntje op de achtergrond, komt men weer terug in oude sferen, evenals in het Meesmuseum, waar de oude gereedschappen te zien zijn waar de familie Mees altijd mee gewerkt heeft.

We draaien weer een paar rondjes met het rad van fortuin en misschien gaat u wel met een ontbijtkoek naar huis. De (klein)kinderen kunnen een ritje maken met de huifkar en genieten van alle dieren, bloemen en groenten en zeker niet te vergeten de vlindertuin die er schitterend bij ligt.

U bent van harte welkom van 13.00 uur tot 17.00 uur. De toegang is gratis.Graag tot dan! Meer informatie op de website: www.meeshoeve.nl[l]