Fanfare St. Caecilia haalt wandelaars binnen

HOEVEN - Van 18 t/m 21 juni wordt er volop gewandeld in en om Hoeven tijdens de jaarlijkse Avondvierdaagse. Op de laatste dag, vrijdag 21 juni, worden alle deelnemers wel heel feestelijk binnengehaald bij Sporthal de Parrestee. Naast een mooie medaille, krijgen alle deelnemers bij aankomst een muzikaal ontvangst door Fanfare St. Caecilia Hoeven.

Net als voorgaande jaren zal Fanfare St. Caecilia vanaf 19.30 uur een concert geven bij de finish. Het orkest, dat onder muzikale leiding staat van Caspar Versluis, zal een leuk en afwisselend programma met lichte muziek ten gehore brengen. Het publiek wordt meegenomen in een ware reis rond de wereld, met o.a. de Portugese mars ‘O Vitinho’, bekende Franse chansons in de medley ‘Vive la France’ en ‘Une belle histoire’, Engelse deuntjes met ‘English Style’ en we steken de oceaan over met het wereldberoemde ‘New York New York’.

Het concert is natuurlijk ook bij te wonen als je geen deelnemer bent van de avondvierdaagse. Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren vanaf 19.30 uur bij Sporthal de Parrestee in Hoeven![l]