Gastel & Friends bij Gastels Fanfare

OUD GASTEL - Dat Gastels Fanfare bruist van ideeën, dat weten heel veel inwoners van ons mooie dorpje. Amusant Gastels, Maestro, schilderen tijdens de muziek in de cultuurmaand enz. Maar nu is er uit het brein van de optredens commissie iets nieuws opgedoken.

Oud Gastel bruist van het talent, zijn het geen triatleten, zwemmers, of andere sporters, talentvolle danseressen zoals Noa Slabbekoorn en Nienke Lips. Maar wist U dat we ook hele goede zangers en zangeressen in ons dorp hebben wonen. Met dat idee is de optredens commissie verder gegaan.

We hebben een aantal Gastelse zangeressen en een zanger uitgenodigd en gevraagd of zij met de fanfare willen zingen. Ze waren dolenthousiast en op 30 juni ’s middags vanaf half twee bij het Gastels Sfeer kunt u naar deze talenten komen luisteren. We zijn al een aantal weken bezig om samen met hen een mooi programma op te stellen.

Wie deze bekende Gastelaren zijn: Annemiek Paantjens, Lara Brouwers, Claire Peeters en Bert Mathijssen.

Reserveer alvast de datum in uw agenda, lekker op het terras met een fris drankje luisterend in het zonnetje naar deze prachtige Gastelse talenten.[l]