Oudenbossche Harmonie in zomerse muzikale sferen

OUDENBOSCH - Op zaterdag 29 juni verwelkomt de Oudenbossche Harmonie de zomer met een muzikaal spektakel in de tuin van Tivoli. Alle ingrediƫnten zullen aanwezig zijn. Een zeer afwisselend muzikaal programma, een heavy blazersgroep, jeugdcircus Don Bosco en Movin Circle. Daarbij een goed terras voor een hapje en een drankje, en de sfeer is gemaakt.

Het publiek is al heel wat gewend van de Oudenbossche Harmonie en ook deze keer wordt het wederom genieten van een repertoire dat over de grenzen gaat. Een kleine greep uit het zomerse programma dat men voorgeschoteld gaat krijgen. Entertainement met Robbie Wiilliams, Dance Party, filmmuziek met o.a. Star wars, een heerlijke Spaanse Paso Doble. Pop muziek, musical fragmenten. Een heuse trektocht van de eerste kolonisten door Amerika. Arabian Dances, een opzwepend nummer met veel slagwerk, vuurspuwers en oogstrelende dans, een lust voor het oog en het oor. Men ervaart de aantrekkingskracht van Duizend en een Nacht. Karin de Wit, Movin Circle, zal tijdens dit muziekwerk een adembenemende demonstratie geven van haar hoopdance. Drums of the Saamis, koude rillingen over de rug als de drums klinken van het van oorsprong nomadisch volk dat het Noord Europees Lapland bewoont. Zet daarbij The Kicks. Een 7 koppige koperblazersgroep die het publiek werkelijk versteld laat staan. Heavy sounds, groovy music en vette KICKS. Wat moet er nog meer van gezegd worden. Jeugdcircus Don Bosco zorgt ervoor dat het publiek tijdens de korte onderbrekingen de rillingen over de rug lopen door spectaculaire acts.

De Oudenbossche Harmonie heeft alles in het werk gesteld om een geweldige concert te presenteren. Geniet van het buiten zijn, van de zomerse vrijheid, van de vreugde die muziek geeft, van de warme klanken en de oogstrelende acts. Van de heerlijke sound van een harmonie orkest in zomertijd. Komt allen naar de verwelkoming van de Zomer in de tuin van Tivoli. Op zaterdag 29 juni, aanvang 20.00 uur. [l]