Hockeyclub Oudenbosch gezellige slotdagen jongste jeugd

OUDENBOSCH - Zaterdag was voor de jongste jeugd de Slotdag. Het was mooi weer en de teams hadden een fijne dag.

M8E1 ging naar Etten Leur en speelde daar weer tegen een aantal ploegen die zij ook in de poule tegen tegen kwamen. De meisjes waren heel blij met de 2-1 zege op Zevenbergen waar zij in de competitie 2x wat ongelukkig gelijk speelden. Ook de 0-0 tegen Walcheren was een goed resultaat. Ook de laatste 2 wedstrijden werden gewonnen en zo liet het team zien dat zij de terechte kampioen van de Lentecompetitie waren.

J8E1 speelde thuis en ook daar was het heel gezellig. Er werden hier geen uitslagen bijgehouden maar het was duidelijk dat de sterkste teams uit de competitie, Breda en Warande ook op de Slotdag niet voor elkaar onder deden. Ook de shoot-out die alle spelers op de keeper van JC1 mochten nemen waren leuk. Behalve de mensen die achter de bar meehielpen was de bijdrage van Xen, Daan vd Moer, Berend en Hidde heel fijn. Zij hebben de hele dag gefloten!

J6E1 had de Slotdag bij Warande.Na de warming-up speelden de jongens tegen Made, dat werd na een 2-0 voorsprong toch nog 2-2. Ook tegen het mix-team van Teteringen werd het 2-2. Tegen Warande lukte het de jongens niet de kansen te benutten en daardoor verloren zij met 3-1. DDHC was de volgende tegenstander, ook de zwakste, J6E1 won ruim met 9-0. Na lang wachten werd de laatste wedstrijd tegen Push met 2-1 verloren. Toch was het voor de jongens een geslaagde dag al hebben de jongens wel een vervelend aandenken meegekregen, jeuk van de daar aanwezige eikenprocessierupsen

Vrijdagavond was de Huldigingsavond voor de kampioenen van de Zaalcompetitie en de Lentecompetitie. Er waren veel ouders aanwezig om de kampioenen te huldigen. In de zaal waren dat de teams van MB1, MB2, MC1 en JC1 en bij de Lentecompetitie MD1, M8E1, M8E2 en J6E1.

De meeste jeugdteams eindigden in de middenmoot deze competitie, uitschieters waren MD1 (kampioen) en MC2 dat alleen Etten Leur voor zich zag eindigen.

Bij de senioren kenden Dames 1 (6e) en Heren 1 (8e) een prima 2e helft van de competitie, de Veteranen herstelden zich van een wat mindere periode en werden toch nog 4de.Ook Dames 2 en Dames Jong eindigden in de middenmoot.Beide teams hadden vaak veel invalsters nodig en dat was wel jammer.

Tot slot is vanaf vrijdagavond nog het kamp voor de jeugdteams.[l]