Gratis, gezellig en groots muziekevemement Hoeven Live

HOEVEN - Hoeven Live staat voor de kerkdeuren, alweer de 8e jaargang! Aanstaande zaterdag staan er weer alle lokale talenten op het podium bij het gratis evenement voor de echte rock en pop liefhebbers.

“Een jaar lang voorbereidingen, verschillende locaties overwogen, maar met veel plezier organisten wij het festival op een bijzonder plekje in Hoeven” zegt Alex Oonincx vol enthousiasme. Het niveau is weer top en het weer is extra mooi!

Het kerkplein wordt omgetoverd tot een waar mini festivalterrein. Naast de foodtruck van Den Halder en de bar is er ook gedacht aan genoeg zitplekken en schaduwplaatsen. Een voordeel dat het pas later in de middag start is dat we het beste deel van de dag hebben qua sfeer en temperatuur. Zo kan iedereen optimaal genieten van de muziek.

Alle puzzelstukjes vallen op z’n plaats zegt Jort Schoemaker al lachend. Nieuwe stichting, locatie, logo en wederom staat alles klaar om te knallen. Leuk dat zoveel mensen waarderen dat we deze locatie hebben gekozen en dat ze benieuwd zijn naar de sfeer! Het is dan ook fijn dat er zoveel sponsoren een steentje bijdragen om dit mogelijk maken. Een sfeervol podium voor alle bekende bandjes uit de regio. Daarnaast was het erg leuk om de ludieke promotievideos op te nemen met de bands. Een toffe manier om de bands te leren kennen en het programma bekend te maken. Mocht je ze nog niet gezien hebben, ze staan op de Facebookpagina Hoeven Live en op onze eigen website.

De beste beschrijving van Hoeve Live? ; Alle lokale topmuziek op een prachtige locatie en geen entree. Wat wil je nog meer? Dit wordt weer een topfeest. Wij kijken er in ieder geval naar uit. Tot zaterdag de 29e! [l]