Jeugdland Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Nog even en dan is het zover, op woensdag 3 juli worden de vloeren voor de tenten weer van stal gehaald en gelegd. Voor iedereen die tijd en zin heeft alle hulp is welkom, we willen om 19.00 uur gaan beginnen.

Zaterdag 6 juli gaan ze de tenten zetten, tafels en banken in de tenten zetten, keukenblokken in de kooktent en knutseltent plaatsen. Ook voor deze klus kunnen we nog hulp gebruiken. De bedoeling is om dan om 08.00 uur te beginnen.

Op de maandag er na gaan we de tenten verder inrichten zodat we op maandag 15 juli om 09.00 uur van start kunnen gaan. We zijn in de opbouwweek van 09.00 tot 16.00 uur aanwezig en in de avond van 19.00 tot 22.00 uur aan het werk op ons adres aan de Wipakker 6, 4872 XH Etten-Leur.

Ook tijdens de drie weken dat we op alle werkdagen open zijn kunnen we nog vrijwilligers gebruiken dus ben je 15 jaar of ouder. En vind je het fijn om kinderen te helpen met timmeren, knutselen of spelletjes met de kinderen te doen kom ons dan een handje helpen. Wij zijn ontzettend blij met alle hulp en je bent niet verplicht om alle drie de weken te helpen.

Jeugdland is van 15 juli t/m 1 augustus op alle werkdagen van 09.00 tot 16.00 uur. Voor tussen de middag moeten ze een lunchpakketje meenemen en voldoende drinken, tussen de middag delen we voor alle kinderen een bekertje ranja uit.

Bij warm weer zorgen we weer voor voldoende waterspelletjes, ook de waterglijbaan en buikschuifbaan wordt dan weer gebruikt. Een kind hoeft zich niet te vervelen er is van alles te doen en niets moet en bijna alles kan.

Voor het programma en wat jeugdland doet kun je onze website bekijken www.jeugdlandettenleur.nl Daar kun je ook je vragen stellen of tel. tijdens Jeugdland 076-5037089.

Wij wensen iedereen veel plezier op Jeugdland en iedereen die op vakantie is een fijne vakantie. [l]