Uitslagen zomeravond-bridgecompetitie

HALDERBERGE - Op initiatief van enkele bridgeclubs uit Halderberge wordt gedurende de zomermaanden de Zomeravond-bridgecompetitie gespeeld. De resultaten worden wekelijks op de NBB-site gepubliceerd zodat ook meesterpunten zijn te verdienen.

Dinsdagavond 25 juni is de 4e ronde gespeeld. Ondanks de concurrentie van de WK-voetbalwedstrijd van ons Nederlands vrouwenelftal hadden toch nu weer vele bridgers de weg naar zaal De Troubadour in Hoeven gevonden. Gezien het resultaat was er deze avond toch een groot verschil te constateren tussen de bovenste en onderste plaats. Dit resulteert ook weer in een verschuiving binnen de overallstand (de laddercompetitie). Hierdoor blijft het spannend. Te meer daar na negen wedstrijden de individuele scores verbeterd kunnen worden. Alleen de beste negen scores tellen. Eind augustus wordt pas de definitieve eindstand bereikt.

De uitslag van deze 4e ronde luidt: Jan en Jaap 66,1%; Riny en Jac 62,1%; Nine en Guido 58,4%; Annelies en Monica 57,5%; Ellis en Louise 57,4%. En zoals gebruikelijk werden ook nu weer ad-random meerdere paren verrast met een leuke prijs.

Tussenstand Laddercompetitie

Na deze ronde staan Ann en Frans met 226,9% nog steeds bovenaan, doch de voorsprong op het nieuwe tweede paar (Nine en Guido met 223,9%) is gering. Op een goede derde plaats staan Mini en Pieter met 222,1%, gevolgd door Jaqueline en Toon op de vierde plaats met 216,9%.

Inloop

Ook u kunt nog aanschuiven om met deze wedstrijd mee te doen. Daarnaast kunt u natuurlijk ook buiten de competitie om meedoen. Elke bridger kan op dinsdagavond gezellig aanschuiven. U bent van harte welkom in Hoeven, aanmelden uiterlijk 19:30 uur. [l]