Warme wandeltocht bij AVO 83

OUDENBOSCH - Wat was het warm, zo heet hebben we het nog niet meegemaakt, maar na goed overleg vrijdagmiddag besloten de tocht door te laten gaan.

Met het warmteprotocol van de wandelbond gingen de vele vrijwilligers aan de slag met de voorbereidingen zoals extra drinkenpost en een appeltje en cake op 2 posten zodat de wandelaars voldoende suikers binnenkregen, want een kleffe boterham smaakt ook niet. Onderweg reed de organisatie rond met flesjes water, petjes, zonnebrand voor als dit nodig mocht zijn. Maar de wandelaars die het aandurfden waren zelf goed voorbereid met flesjes drinken en hoeden of petjes en velen hadden de afstand aangepast en met een half uur vroeger starten was het goed te doen. Het waren ook meest de geoefende wandelaars die er waren, want in Nijmegen kunnen ze ook zulk weer treffen.

Om 5 uur was iedereen gezond binnen en voldaan dat ze toch gewandeld hadden, de routes waren mooi alles goed geregeld met duidelijke pijlen en een beschrijving in de hand voor het geval er een pijl was weggehaald. Jammer dat de opkomst de helft was van voorgaande jaren maar met een goed gevoel dat alles goed is verlopen.

De wandelaars bedankten iedereen die aan deze tocht hebben meegewerkt om hem zo goed te laten slagen. De volgende tocht is in maart Rondje Halderberge. [l]