Uitslagen Bridgesoos

OUDENBOSCH - Ondanks het warme weer was de opkomst voor de vrije inloopbridge op 1 augustus redelijk want het was goed toeven in de koele bridgezaal van Saint Louis.

Op 31 juli was de afsluiting van de derde serie van 9 speelmiddagen. De uitslag was geen verrassing want de zeer sterk spelende Anny v.d. Heuvel in deze serie van negen eindigde op de eerste plaat met een fraai gemiddelde van 56,73%, 2e Piet v.d. Sanden 51,32% en een derde plaats voor het bridgekoppel Corry v. Eijk-Piet Bakkers 49,72%. Om in de individuele stand kans te maken op een prijsje moet men alle negen keren in één periode gebridged hebben.

Vrije inloop

De soos hanteert het principe van de vrije inloop, ook voor niet leden, dus heb je zin een middagje ontspannen bridge dan ben je van harte welkom ben je alleen dan kun je misschien toch meedoen maar neemt dan contact op met Leentje Meesters 0165-315012 want die heeft misschien iemand voor jou. Voor de kosten hoef je het niet te laten want voor een heel klein bedrag de hele middag bridgen inclusief koffie of thee uiteraard met koek ben je onder de pannen.

Informatie

De 'Soos' speelt bijna het hele jaar door iedere dinsdagmiddag vanaf 13.30 tot ongeveer 15.45 uur in het steunpunt 'Saint Louis', Aloysiushof 70, Oudenbosch behalve op de derde dinsdag in september de 17e want dan is het Prinsjesdag, dan willen de meeste dames hoedjes kijken. Op alle andere dinsdagen ben je van harte welkom. Kom de sfeer proeven en wil je lid worden neemt dan contact op met P. v.d. Sanden 0165-313584 of J. Segers 0165-314253.[l]