De Suikeresdoorn een van de Kroonjuwelen van het Arboretum Oudenbosch. FOTO FRANK VAN ANDEL
De Suikeresdoorn een van de Kroonjuwelen van het Arboretum Oudenbosch. FOTO FRANK VAN ANDEL Frank van Andel

Arboretum Oudenbosch met een mooi zomers programma

OUDENBOSCH - Zondag 11 augustus, 2e zondag van de maand is er weer een rondwandeling met gids in de Botanische Tuin Arboretum Oudenbosch. Om 13.30 uur vertrekt deze keer de ervaren Elly Zwijgers vanaf de achterkant van het toegangsgebouw voor een rondwandeling door de tuin. Elke bezoeker van de tuin kan zich bij haar aansluiten voor een interessante tocht met een ervaren gids.

Zondag 11 augustus vanaf 14.00 uur verzorgt The Happy Ouwer Band een concert bij de grot in de tuin. The Happy Ouwer Band is een Oudenbosche formatie en ontstaan in 2012. De band bestaat uit 4 muzikanten, vorig jaar is dooromstandigheden de formatie wat gewisseld, maar sinds enige tijd is de personele bezetting weer op orde. De bezetting: Chiel Kerstens, accordeon; Jaap Soethoudt, contra-bas; Hans van der Pluijm, zang en (solo)gitaar; Leo van den Broeke, zang en (slag)gitaar met technische ondersteuning van geluidsman Koos Corstjens.

Op woensdag 14 augustus van 14.00-15.15 uur is er in het Arboretum Oudenbosch een Yoga workshop van Yvette Wilde.

Francette Mulder-Jansen exposeert in maand augustus haar oeuvre schilderijen. Francette werkt met verschillende materialen, zoals, eierschaal, steentjes, zaagsel, papierfolie, aluminiumfolie.[l]