Uitslag 9e ronde zomeravond-bridgecompetitie

HOEVEN - In de Zomeravond-bridgecompetitie zijn nu 9 rondes gespeeld.

Vanaf nu kunnen de mindere resultaten in de nu nog resterende weken verbeterd worden. Hierdoor zullen onverwachte verschuivingen ontstaan in de Laddercompetitiestand. Volgende week zullen deze al zichtbaar zijn.

Uitslag 9e ronde

1. Elly en Ludo 67.1%; 2. Riet en Wies 59.0%; 3. Ben en Thea 59.0%; 4. Jacqueline en Toon 58.4%; 5. Jenny en Ria 57.5%. De random gekozen plaatsen gaven ook nu weer recht op een leuke prijs.

Tussenstand Laddercompetitie

Vanaf negen rondes worden de gemiddelden berekend over de beste negen scores. Na vandaag zijn nog 4 wedstrijden te gaan. Degene die nu 5 of meer wedstrijden hebben gespeeld zijn nog in de race. Op de slotavond eind augustus zal bekend zijn wie de kampioen van deze bridgecompetitie is geworden.

Op basis van het gemiddelde staan Jan en Jaap met 61.8% bovenaan. Gerda en Rita met 57.7% bezetten de tweede plaats. Nine en Guido staan derde met een gemiddelde van 56.6%. Ben en Thea met 56,0 staan vierde en Jacqueline en Toon met 55,3% vijfde. Echter er is nog steeds genoeg ruimte voor de achtervolgers om de koppositie te bedreigen.

Inloop

Ook buiten de competitie om kunt u nog steeds meespelen. Elke bridger kan op dinsdagavond gezellig aanschuiven in zaal De Troubadour in Hoeven. Schroom niet en loop binnen. Aanmelden uiterlijk 19:30 uur.

Bridgecursus

Ook nu wordt bij voldoende belangstelling in de maand oktober een beginners-/opfriscursus opgestart. Heeft u interesse dan kunt u informatie inwinnen bij het centrale aanspreekpunt Riet Koopmans (tel. 06-13786380).[l]