Gevarieerd programma bij 30e editie Bosschenhoofdse Midzomerfeesten

BOSSCHENHOOFD - Dit jaar wordt de 30e editie van de Midzomerfeesten in Bosschenhoofd gehouden en wel van vrijdag 23 augustus tot en met zondag 25 augustus. Door de prettige en goede samenwerking met zowel de gemeente Halderberge, Woningcorporatie Woonkwartier, onze sponsoren en een aantal enthousiaste vrijwilligers, is wederom de mogelijkheid gerealiseerd om het Bosschenhoofdse feest in de dorpskern te laten plaatsvinden.

Dit jaar hebben we weer diverse leuke activiteiten op de rol staan in het centrum van Bosschenhoofd. Naast de kermis, gehouden van vrijdag tot en met zondag, zal wederom de bekende feesttent op het Midzomerplein verschijnen.

Programma in de feesttent

Op vrijdagavond zal de showband Papa di Grazzi zijn muziek in de feesttent laten horen. Papa di Grazzi is al jaren een spraakmakende act in het covercircuit. Mooie dames, korte rokjes, malle acts, super muzikaal, enorm veelzijdig, verrassende repertoirekeuze, een top show en dito sound. Ook zal gedurende deze avond het bekende regionale duo Mosterd na de maaltijd een live-optreden verzorgen. Zij genieten vooral bekendheid van hun hit: Hé Jacqueline.

Op zaterdagavond zal het feestspektakel wederom los barsten als feest-DJ van de V achter de draaitafel staat. Tevens zal tijdens deze avond het Feestteam langs komen om de tent op z’n kop te zetten.

De zondagnamiddag zal vanaf 15:00 uur in de feesttent muziek worden verzorgd door de liveband Highlight. Deze vier-persoonsformatie brengen unieke uitvoeringen van dance classics, de Nederlandstalige hits en de prachtige en energieke interpretatie van de bekende hits. Dit maakt deze band tot een echte allround, feest en partyband. Zij zullen tot circa 20: uur optreden.

De toegangskaarten voor zowel de vrijdag- als zaterdagavond kunt u online kopen via onze website: midzomerfeesten.com. Op zondag is de entree gratis.

Jaarmarkt

Op zondag 25 augustus zal van 11:00 tot 17:00 uur de jaarmarkt rondom de feesttent plaatsvinden. Daarnaast zal er ook een ruim opgezette rommelmarkt zijn aangevuld met leuke kinderattracties alsmede een spectaculaire roofvogelshow. Mocht u op de jaarmarkt/rommelmarkt willen staan, kunt u zich via het inschrijfformulier op onze website aanmelden.

Dus dit lustrumjaar is het Bosschenhoofdse Midzomerfeestencomité er wederom in geslaagd een gevarieerd en aantrekkelijk programma samen te stellen in het laatste volle weekend van augustus. Voor verdere informatie verwijzen wij u ook nog graag naar onze webpagina: www.midzomerfeesten.com. En graag tot ziens in het laatste volle weekend van augustus! [l]