Alpha start nieuw seizoen

OUDENBOSCH - Alpha start met de trainingen op maandag 26 augustus. De tijden en trainers zijn ongewijzigd. Het belooft weer een actief seizoen te worden met o.a. een Pietendisco, turnstage, springdagen, turnmarathon, turnvierkamp en clubkampioenschappen. Het wordt het 41ste seizoen en de leiding heeft er zin in.

Jubileumboek

Het jubileumboek tgv het 40-jarig bestaan is af. Een boekje vol teksten van bestuur, Alphaleden, ex-leden en heel veel foto's. Het boekje zal verspreid worden op de groepen. Houd dat dus in de gaten. Ook de bezoekers van de receptie die een boekje wilden hebben zullen dat ontvangen. Marieke en Suzanne hebben heel mooi werk afgeleverd.

Grote Club Actie

Begin september gaat de jaarlijkse Grote Club Actie weer van start. Ook Alpha doet daar aan mee. Het is de bedoeling, dat de Alpha-leden zoveel mogelijk loten verkopen. De opbrengst gaat naar nieuwe toestellen (zoals de airtrack). Zet je beste beentje voor en help je vereniging met het laag houden van de contributie en de verbetering van de kwaliteit. De loten zullen op de training tzt worden verdeeld.

Nieuwe leden

Via de mail hebben zich al nieuwe leden aangemeld. Bij Alpha kun je terecht voor diverse vormen van bewegen, van peuters tot ouderen. Aanmelden kan in de zaal tijdens de training waar je voor kiest. Alle informatie hierover is te vinden op www.alpha-oudenbosch.com. Telefonische informatie wordt verstrekt op 0165-313317. [l]