Vierdaagse lopers van AVO83. FOTO JOLIEN VAN OSTA
Vierdaagse lopers van AVO83. FOTO JOLIEN VAN OSTA Jolien van Osta

Bijeenkomst vierdaagse wandelaars bij AVO

BREDA - Vrijdagavond 16 augustus kwamen de vierdaagse wandelaars bij elkaar. Het was een flinke groep met leden die het afgelopen jaar een of meerdere vierdaagse tochten hebben gelopen.

Het aantal wandelaars dat dit jaar naar Nijmegen is geweest was vijf, dit worden er ieder jaar minder, de wandelaars gaan meer kiezen voor mooie natuurwandelingen waar het ook niet zo druk is en je zelf de afstand mag bepalen. De meeste waren er te vinden bij de Heuvelland vierdaagse in Limburg verder werd er ook gewandeld in Barchem, Apeldoorn het Gooi en een paar andere plaatsen.

Om 19.00 uur was iedereen aanwezig en na eerst een kop koffie met gebak was het tijd voor de groepsfoto die gemaakt werd door Jolien van Osta.

Daarna terug naar de kantine voor de tweede ronde koffie en de verhalen kwamen toen ook los,iedereen was het er over eens de 4 daagse van Nijmegen is met geen andere te vergelijken want wandelen in de natuur is toch anders dan met de massa meelopen.

Het was weer gezellig en ieder had zijn verhalen en belevenissen kunnen vertellen.

Ook zin gekregen om te gaan wandelen en niet graag alleen nu het donker gaat worden ,kom gerust een paar keer mee wandelen en kijk of het ook iets voor jou is dit kan op maandag en woensdagavond van 19.00 tot 20.30 uur en op zondag van 8.30 tot 12.00 uur met een koffiestop onderweg voor meer informatie www.avo83.nl of bel Diny Houtepen 0165314231.[l]