CCH exposeert – Anders

OUDENBOSCH - In september is het weer zover! Gedurende de cultuurmaand exposeert CCH met een overzichtstentoonstelling in Oudenbosch. Het thema 'Anders' benadrukt dat de kunstenaars ieder jaar gaan voor vernieuwing en ontwikkeling.

De vaste kunstenaars gaan elk jaar opnieuw de uitdaging aan om een andere kant van zichzelf te laten zien. Met de wisselende gast-exposanten geeft dit iedere keer weer een nieuwe dynamiek en een prikkelend eindresultaat.

Enkele leden bezoeken kunstacademies om nieuwe kunstvormen en talent een kans te geven te exposeren. CCH streeft naar verjonging van de groep en zoveel mogelijk verschillende en soms experimentele kunstvormen, zodat zij de bezoeker een gevarieerd aanbod kunnen bieden.

U bent van harte uitgenodigd om de werken te bewonderen in de voormalige Mariaschool, door CCH omgedoopt tot Maria Galerie. De locatie is eerder zeer succesvol gebleken door de centrale ligging en lichte ruimtes. Dankzij de gemeente Halderberghe mag er weer gebruik gemaakt worden van dit prachtige en ruime decor waar alle werken zeer goed tot hun recht komen.

Bent u nieuwsgierig geworden? U kunt de werken bewonderen op 7 en 8 september en tijdens het open monumenten weekend op 14 en 15 september. U bent deze dagen van harte welkom tussen 12.00 en 17.00 uur. Ringstraat 2, Oudenbosch, www.kunstenaarscollectiefcch.nl. [l]