Polderloop Pub Quiz gaat voor twee goede doelen

HOEVEN - Op vrijdag 20 september vindt in restaurant Den Halder de 11e Hoevense Polderloop Pub Quiz plaats. Een traditioneel gezellige avond die wel steeds meer serieuze doelen krijgt. Dit jaar gaat de opbrengst naar Roparun Team 248 en naar Run4Kids Mozambique.

De 38e Hoevense Polderloop was weer een succes dit jaar, met bijna 400 deelnemers die hun conditie testten op de Hoevense polderwegen. Sinds de Polderloop een stichting is, gaat de opbrengst gedeeltelijk naar de Hoevense verenigingen die de loop met vrijwilligers ondersteunen.

Sinds de invoering van de loterij is de opbrengst hoger en ondersteunt de Polderloop ook goede doelen. "Jaarlijks kijken we in de commissie welke goede doelen sport en positieve actie combineren met locale inzet. Roparun Team 248 is van oorsprong Hoevens, het Mozambique project loopt via Hoevenaar Jos Blaauwhof."

Rondvlucht Seppe
De 11e Hoevense Polderloop Pub Quiz kent 5 rondes van 10 vragen: over Hoeven, de polder, de Polderloop, de Roparun en Mozambique. Het zijn algemene vragen die met een beetje voorbereiding prima te doen zijn. Teams bestaan uit 3 tot 5 deelnemers. Deelname is gratis voor Polderlopers en vrijwilligers. De loterij kent veel prijzen die door de lokale middenstand worden geschonken. Hoofdprijs is een rondvlucht Seppe, waarvoor alle uitlopers van de Polderloop een lot hebben gekregen. Ze moeten wel zelf aanwezig zijn om de prijs in ontvangst te nemen. Opgeven kan via www.hoevensepolderloop.nl [l]