AGENDA

Maandag 2 september

Alzheimer café

19:30 | Steunpunt Saint Louis

Het Alzheimer Café Halderberge vindt weer plaats op maandag 2 september. Geestelijk verzorger Madeleine Timmermann zal spreken over het onderwerp: Waar haal je kracht vandaan? Iemand met dementie en zijn naasten hebben veel verlies te incasseren. Door af en toe stil te staan bij verdriet en verlies, komt er ruimte voor kracht en vreugde. Madeleine Timmermann neemt u deze avond mee op een positieve ontdekkingstocht. Het zijn vaak de kleine dingen die kostbaarder zijn dan ooit. Verhalen vertellen hierover kunnen ons helpen en verrijken ons dagelijks leven. U bent van harte welkom! Het Alzheimer Café Halderberge is een maandelijkse bijeenkomst voor mensen met dementie, hun naasten en belangstellenden. Vanaf 19.00 uur is iedereen welkom; het programma begint om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. Het Alzheimer Café vindt plaats in Steunpunt voor Ouderen "Saint Louis", Aloysiushof 70, 4731 PL Oudenbosch. De toegang is gratis.

Achterbanvergadering

19:30 | Het Veerhuis

Maandagavond 2 september houdt de politieke partij Voor De Gemeenschap een achterbanoverleg in 't Veerhuis te Oud Gastel. Aanvang 19.30 uur. Tijdens dit openbaar overleg bespreekt de fractie en het bestuur de raadsvoorstellen zoals deze in de commissies zijn behandeld als voorbereiding op de raadsvergadering. Dit openbare overleg is met de leden en andere geïnteresseerden.

Woensdag 4 september

Jan-Willem Rozenboom pianorecital

20:15 | Bovendonk

Jan-Willem Rozenboom (1974), in het dagelijkse leven bekend als de vaste pianist, componist en producer van zanger Guus Meeuwis. Minder bekend is dat Rozenboom ook een van de meest getalenteerde klassieke pianisten van Nederland is. Hij studeerde in 2000 cum laude af aan het Brabants Conservatorium en voltooide in 2003 de masteropleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Na zijn succesvolle tournee met de Goldbergvariaties brengt hij nu een theatercollege over Schubert, de eerste Romantische componist. Programma: Onder meer Impromptus op. 90, Wanderer-Fantasie, enkele Deutsche Tänze, liederen door Lizst bewerkt voor piano. Woensdag 4 september om 20:15 uur in de Kapel Bovendonk te Hoeven. Meer informatie: www.cultuuroudenbosch.nl.