Burendag in Bosschenhoofd

BOSSCHENHOOFD - Op zaterdag 28 september is het Nationale Burendag. Dit is een dag waarop de buurt gezellig bij elkaar komt en waarop mensen/buren iets goeds doen voor elkaar en voor de buurt! “Groet en ontmoet Bosschenhoofd” presenteert met trots op deze dag, een nieuw evenement in Bosschenhoofd: De Bosschenhoofdse Buurt Bbq, de BBB! Alle inwoners uit Bosschenhoofd zijn van harte uitgenodigd om deze BBB bij te wonen. Wij hopen met dit initiatief bij te dragen aan een hechtere gemeenschap van ons dorpje, waar we prettig leven mét en vóór elkaar.

We hebben een aantal van onze lokale horeca toppers bereid gevonden om tegen kostprijs, bij te dragen aan deze bbq. Zij ondersteunen dit initiatief van harte en zijn al net zo enthousiast als de organisatoren. Hennie Clemens, uit ons eigen dorp, zal belangeloos zorgen voor de muziek en zelfs life optreden met diverse zangers. Wat U verder moet weten: De BBB wordt gehouden op het binnenplein van steunpunt ’t Bosschehuys van 16.00 - 20.00 uur. Uiteraard kunnen we ook een drankje nuttigen, hiervoor kunt U muntjes aan de kassa kopen die in te wisselen zijn voor een drankje.

Voor de kleintjes zullen ook pannenkoekjes gebakken worden. (zelf speelgoed meenemen). Wij hebben op ons binnenplein plaats voor max 200 personen. Dus haast U zich met opgeven want vol=vol. ( hopelijk volgend jaar grotere locatie?) Indien U vegetarisch bent houden we daar graag rekening mee! Vermeld dat even op het inschrijfformulier.

Inschrijvingsformulier
In de week van 2 september ontvangen de bewoners van Bosschenhoofd, een flyer in de bus met een inschrijvingsformulier. U kunt zich middels dit formulier aanmelden en tevens het verschuldigde bedrag voor de bbq betalen. (helaas kunnen we niet voorschieten). U kunt zich inschrijven bij “Anna voor zorg”, Pastoor van Breugelstraat 106. (er zijn inschrijfformulieren aanwezig). Dit kan tot uiterlijk vrijdag 13 september! Buiten kantooruren kunt u van 3-13 september, tussen 18.00 en 20.00 uur terecht voor inschrijving op St. Gerardushof 33. We hopen met deze BBB een nieuwe traditie neer te zetten in Bosschenhoofd. [l]