Getuigen kunnen contact opnemen met de politie.
Getuigen kunnen contact opnemen met de politie. Foto:

Politie zoekt getuigen aanrijding Rijksweg 17

OUD GASTEL - De politie zoekt getuigen van een aanrijding op de Rijksweg 17 ter hoogte van Oud-Gastel. Woensdagmiddag 28 augustus rond 14.45 uur raakte een motorrijder (55) uit Roosendaal gewond en is naar het ziekenhuis gebracht voor medische zorg. Het is voor de politie niet helder wat er exact gebeurd is en hoopt dat mensen die het ongeluk hebben zien gebeuren zich melden.

"Het is nog onduidelijk wat er gebeurd is", aldus de politie. "Een automobilist (49) uit Brielle en de motorrijder uit Roosendaal (55) raakten woensdagmiddag 28 augustus betrokken bij een ongeval op de snelweg A17. Dit gebeurde vlakbij Oud Gastel. We hebben op dit moment geen getuigen gesproken die het ongeval gezien hebben. Mocht u iets gezien hebben, dan wil de politie graag met u in contact komen", laat de politie weten.

Dossier

Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via het algemene nummer 0900-8844. De politie vraagt u voor een snelle informatieverwerking om het volgende dossiernummer te vermelden: 2019- 205970. [l]