Goede resultaten op Hippisch Centrum Piaffe

OUD GASTEL - Wat was het weer gezellig afgelopen zondag op de vijfde competitiewedstrijd van het jaar op Hippisch Centrum Piaffe! Het was heerlijk "paardrijweer" en dit was zeker terug te zien in de goede resultaten van alle deelnemers.

Ook de supporters hadden een leuke dag op het terras waar iedereen onder het genot van een drankje en hapje de prestaties kon bekijken van alle fanatieke amazones.

De dag begon met de klasse B1-Dressuur, dit is de beginklasse en de veelal jonge kinderen rijden hierbij een proefje zonder galop maar met lastige figuren. Een oranje rozet was hier voor Rosalie van Oers met Bingo. De B2-Dressuur is alweer wat moeilijker en de galop is in deze proef toegevoegd. Er werd hard gestreden en uiteindelijk ging de overwinning naar Josje Vermunt met Ultimate, heel knap! De gecombineerde klasse L1/L2-Dressuur is voor de meest gevordere deelnemers, dit betekent nog moeilijkere onderdelen en oefeningen. In deze klasse was Kim Jongenelen met Verona de sterkste!

De dag werd afgesloten met het springparcours, hier wordt het pas echt spannend! Zonder fouten over hindernissen springen in de juiste volgorde. Als dat gelukt is ook nog eens een keer de hindernissen in een andere volgorde en zo snel mogelijk in de barrage!

Pascale Valk was met Spirit de allersnelste dit keer, een knappe prestatie zeg!

We kijken weer terug op een topdag! Iedereen gaat weer hard trainen voor onze laatste competitiewedstrijd van dit jaar op 3 november. Kom gerust eens een kijkje nemen! [l]