Veel activiteiten voor jeugd TC Pagnevaart

HOEVEN - De scholen zijn weer begonnen, dus er is weer volop activiteit bij TC Pagnevaart. In de laatste week van de zomervakantie vond het Open Jeugdtoernooi plaats, dit weekend is de jeugd naar het klimbos geweest en deze week zijn al weer de clubkampioenschappen.


Voor het 6de jaar op rij vond het Open Jeugdtoernooi van TC Pagnevaart plaats. Met in totaal 128 deelnemers nam een record aantal spelers deel aan het toernooi. Het toernooi was een groot feest waarbij naast het tennissen er de gehele dag diverse activiteiten waren. Voor alle deelnemers was er elke dag een gratis lunch en degene die wilden konden ook 's avonds nog mee-eten. Overdag konden de deelnemers daarnaast deelnemen aan de "Challenge of the day" en elke avond was er nog een groot spel in de buurt van het tennispark. De finale zaterdag werd onderbroken door een buitje, maar wat later dan gepland kon de week toch worden afgesloten met de prijsuitreiking. De meer dan 100 deelnemers hebben een top week gehad en verheugen zich al op de editie volgend jaar.

Klimbos
Naast alle tennisactiviteiten was er dit weekend tijd voor een gezellig uitstapje. Met de jeugdleden van TC Pagnevaart is een bezoek gebracht aan het klimbos in Bergen op Zoom. Een mooi moment om gezellig met elkaar te tokkelen tussen de bomen en angsten te overwinnen op 12 meter hoogte. Alle deelnemers hebben genoten van deze leuke middag.


Clubkampioenschappen
Deze week vinden de clubkampioenschappen van zowel junioren als senioren plaats. Tot en met vrijdag wordt elke avond getennist en in het weekend vinden de (halve) finales plaats. Een mooie week om eens een bezoek te brengen aan het park van TC Pagnevaart.


Info
Meer weten over alle gezellige activiteiten van TC Pagnevaart? Ga naar www.tcpagnevaart.nl [l]