Open weekend Thomashuis tijdens Open Monumentenweekend

OUDENBOSCH - In het kader van het Open Monumentenweekend opent Thomashuis Oudenbosch op 14 en 15 september haar deuren voor iedereen die een kijkje wil nemen in de prachtig verbouwde voormalige aula van de Broeders van Saint Louis.

Het Thomashuis combineert dit Monumentenweekend met een Open Thomashuis. U kunt dus ook alles te weten komen over deze bijzondere woonvorm voor mensen met een verstandelijke beperking. De bewoners organiseren ook een kleine Zomermarkt waarop ze hun zelfgemaakte spullen verkopen, zoals kaarsen, kaarten, sleutelhangers en zeepjes, er is koffie en thee met of zonder muffin te koop, en er zijn enkele muzikale optredens in het kader van de Cultuurmaand. Op zaterdag zal in de loop van de dag een harpiste enkele malen een mini-concert geven, terwijl op zondag de nummer 2 van de Europese Kampioenschappen Streetdance van tijd tot tijd een demonstratie zal geven.

Het Thomashuis is open tussen 11.00 uur en 16.00 uur en het adres is Achter 't Postkantoor 3 in Oudenbosch. De bewoners heten u hartelijk welkom.[l]