Aankomende concerten Oudenbosch'Mannenkoor

OUDENBOSCH - In het kader van de Cultuurmaand in de Gemeente Halderberge zal het Oudenbosch'Mannenkoor op 14 september aanstaande, een kort concert geven in de Protestantse kerk, Fenkelstraat 24, Oudenbosch.

Eenieder die hiervoor belangstelling heeft en een voorproefje voor het jaarlijkse Kerstconcert wil horen, is van harte welkom. Het concert begint om 14.00 uur en is gratis toegankelijk.

Bijzondere gast kerstconcert

Wat betreft het kerstconcert, gehouden op 15 december, zijn er nu al wat bijzondere feiten op te noemen. Allereerst het dat het concert 's avonds wordt gehouden i.p.v. 's middags. De tijd volgt nog.

Daar het Oudenbosch'Mannenkoor dit jaar haar 110e verjaardag viert, is een bijzondere gast uitgenodigd die op deze Kerstviering samen met het Mannenkoor én als soliste de avond een bijzondere glans zal geven. Niemand minder dan een van de solistes uit het orkest van André Rieu, de sopraan Donij van Doorn, heeft haar medewerking toegezegd. Op de website van het koor, in de regionale bladen en via overige media zal later meer bekendheid hieraan worden besteedt.[l]