Zaterdagochtend training. FOTO MARLOES DE JONG
Zaterdagochtend training. FOTO MARLOES DE JONG Marloes de Jong

Eerste Lustrum G-team KV Juliana

OUD GASTEL - In september 2014 startte KV Juliana met een G-team, aangepast sporten binnen de korfbalvereniging. Een team, waarbij plezier in bewegen centraal staat. Alle kinderen met een verstandelijke of lichamelijke beperking, die daardoor niet aan kunnen sluiten bij een regulier sportteam, zijn van harte welkom bij KV Juliana in Oud Gastel.

In de afgelopen jaren zijn wij wekelijks aan het trainen geweest op ons sportveld aan de Hellestraat en tijdens de wintermaanden in sporthal 't Veerhuis. Steeds op zaterdagochtend om 10 uur. We zijn begonnen met balspelletjes en loopactiviteiten. Maar al snel zijn er allerlei vormen van beweging aan toegevoegd. We maken plezier en hebben reeds geleerd, dat samen bewegen fijn en gezellig is.

Naast de wekelijkse trainingen zijn wij aanwezig bij alle activiteiten, die KV Juliana organiseert voor haar jeugdleden. Zo hebben wij bijvoorbeeld meegedaan aan speurtochten, filmavond, kerstdiner en dubbelschiettoernooi. Hoogtepunten in de jaarlijkse activiteiten vormen toch wel het grote jeugdkamp, waar wij natuurlijk ook aan meedoen, en de playbackshow, waar wij een act verzorgen. Als G-team zijn we volledig geïntegreerd binnen de vereniging. Overigens hebben we ook af en toe een activiteit, die we als team ondernemen.

Gezocht

Op dit moment zijn wij nog op zoek naar nieuwe vrienden en vriendinnetjes in de leeftijd van 6 tot 15 jaar. Kom eens kijken en sluit aan bij ons. Je bent van harte welkom! Info: gteamkvjuliana@gmail.com[l]