De verbouwde ruimte van 't Stoofje. FOTO YVONNE RAATS
De verbouwde ruimte van 't Stoofje. FOTO YVONNE RAATS Yvonne Raats

Tussen Kunst en Kitsch in de Stoofstraat

OUDENBOSCH - Op zaterdag 21 september zijn er extra activiteiten in de Stoofstraat in Oudenbosch. In het ontmoetingshuis ‘t Stoofje worden dan opzienbarende spullen te koop aangeboden. Het is de gelegenheid om een en ander aan te schaffen tegen een redelijke prijs.

Het bijzondere van deze zaterdag zal zijn dat dat de koffie wordt opgeleukt met huisgemaakte lekkernijen en er schilderijen en serviesgoed wordt aangeboden ver beneden de marktprijs. Het is als kunst of als kitsch of als curiosa te benoemen. Het is de moeite waard om het in de verbouwde uitgebreide Stoof te bekijken. Er is een grote kans dat u iets van uw gading vindt. De kunst en kitsch die wordt tentoongesteld en heeft u nog nooit in ‘t Stoofje op zo’n manier gezien. Verder zijn er legio boeken te koop, mooie winterkleding en onze gebruikelijke tweedehands spullen. Vrijwilligers zijn al maanden bezig om deze bijzondere marktdag voor u voor te bereiden. Wij hopen dat velen op zaterdagmiddag tussen 13.00 en 16.00 uur de weg naar het ontmoetingshuis weten te vinden.

Door mee te doen aan het Rad van Avontuur steunt u het werk van ’t Stoofje sowieso en heeft u de kans om een prijs te winnen. Binnen ‘t Stoofje wordt het steeds drukker met bezoekers en vrijwilligers. We kunnen extra inkomsten dan ook goed gebruiken.

U steunt ons door op 21 september naar de Kunst-, Kitsch- en Kuriosamarkt te komen.[l]