Boekenproeverij met de smaak van Simone Dirven bij VANnU

OUDENBOSCH - Hoe vind je nou net dat éne mooie boek uit die enorme collectie waar je blij van wordt, dat je inspireert, dat je stof tot nadenken geeft of juist ontspanning biedt? Kom naar de Boekenproeverij op vrijdag 20 september van 19:00 tot 20:00 uur bij de Bibliotheek VANnU in Oudenbosch.

De smaak van.... Simone Dirven

In de bibliotheek in Oudenbosch presenteren we "De smaak van..." waarin afwisselend meer of minder bekende Halderbergenaren een selectie van hun favoriete boeken/films onthullen aan bezoekers. In de Halderbergse Cultuurmaand hebben wij Simone Dirven te gast. Zij is bekend van onder meer het Parelpad en andere erfgoedactiviteiten in Oudenbosch.

In een ongedwongen sfeer onder het genot van een kopje koffie/thee vertelt Simone Dirven je over haar favoriete boeken. Het beloofd een inspirerende avond te worden. Natuurlijk maak je ook kennis met andere enthousiaste lezers en gaat met elkaar in gesprek over de boeken. We geven informatie over onlangs verschenen en bijzondere titels. Ook is er aandacht voor specifieke genres en activiteiten van de bieb. Kortom, tips om te kiezen uit de overvloed aan alles wat er is op boekengebied.

Alle boeken zijn in de bibliotheek verkrijgbaar en kan je meteen lenen. Het zou toch mooi zijn, als je juist een boek gaat lezen van een schrijver of een genre dat je nog niet kent. Laat je dus verrassen!

Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor de Boekenproeverij, zodat wij weten voor hoeveel mensen wij koffie/thee met lekkers mogen klaarzetten. Vrijdag 20 september van 19:00 tot 20:00 uur bij de Bibliotheek VANnU, Sint Annaplein 3 in Oudenbosch. De deelname is gratis. Graag aanmelden op oudenbosch@bibliotheekvannu.nl. [l]