Najaarscompetitie voor Vice Versa '51 begonnen

OUDENBOSCH - Dit weekend is de najaarscompetitie begonnen. Vice Versa ’51 speelt met twee jeugdteams en vijf seniorenteams in de NTTB competitie. Op vrijdagavond spelen alle teams tegelijk thuis. Dus heb je zin om een keer te komen kijken, u bent vanaf 20.00 uur van harte welkom.

Jeugd 1 begon de competitie in de 3e klas Junioren heel goed. De jongens zijn gepromoveerd en verwachtten veel tegenstand. Dit viel heel erg mee. Ze wonnen hun wedstrijd tegen ODT Kanjers Uitzendbureau 2 met 10-0. Koen, Kevin en Jarno wonnen heel gemakkelijk al hun wedstrijden en Koen en Kevin wonnen ook de dubbel.
Jeugd 2 speelde tegen ODT Kanjers Uitzendb. 3. Dit team kwam maar met 2 spelers opdagen. Van de 7 wedstrijden werden er vier in 4 games beslist en een in 5 games. Emma was goed in vorm en won haar 2 wedstrijden. Dawid won een wedstrijd in 4 games en een in 5 games. Stijn won er een in 4 games en verloor en een in 4 games. Emma en Stijn verloren de dubbel in 3 games.
Team 1 speelde tegen Arnemuiden 1 met daarin oud teamgenoot Jeroen. Het begin duurde lang: er werden in de eerste 4 wedstrijden twee 5-gamers gespeeld en een 4 gamer. De laatste 6 wedstrijden werden allemaal in 3 games beslist. Jacco won al zijn wedstrijden. Hij won met 12-10, 14-12 en 11-8 van zijn oud teamgenoot Jeroen. Stephan won maar 1 wedstrijd. Hij verloor kansloos van Jeroen. Koen won helaas niets. Jacco en Stephan wonnen de dubbel.
Team 2 ontving Arnemuiden 2. Het was een lange wedstrijd met vier 4-gamers en vier 5-gamers met soms hoge gamestanden. Het duurde tot de 6e wedstrijd voor er een punt werd gescoord. Peter won 2 wedstrijden, Niek won er 1, Dylan helaas niets. Peter en Dylan verloren de dubbel in 5 games met 10-12.
Team 3 speelde tegen Smash 2. De tegenstander was maar met 2 spelers. Er werd voorzichtig al aan een kleine winst gedacht. Het was een zeer vlotte wedstrijd met bijna allemaal 3-gamers. Rens en Marco wonnen ieder 1 wedstrijd. Joyce won niets. Rens en Marco verloren de dubbel.
Team 4 nam het op tegen Smash ’76 4. Deze wedstrijd kostte veel tijd met zeven 4-gamers en drie 5-gamers. Team 4 begon met een voorsprong van 3-0. Dit werd te niet gedaan door de tegenstander met 3 winstpartijen. Van de laatste 4 wedstrijden won team 4 er 3; dus een kleine winst. Niels was de ster: hij won 3 wedstrijden. Maikel won er 2 en Verena 1. Verena en Maikel verloren de dubbel.
Team 5 speelde tegen Breda 3. Dit was een sterke tegenstander. Er werden slechts enkele 4- en 5-gamers gespeeld. Pas in de 6e wedstrijd werd het eerste punt gescoord door Mike. Rens lukte het om in de volgende wedstijd in 5 games ook een punt te scoren. Dit waren de enige 2 winstpartijen. Hanny won niets. Mike en Rens verloren de dubbel.

Uitslagen
Jeugd 1-ODT Kanjers Uitzendb. 2 10-0
Jeugd 2-ODT Kanjers Uitzendb. 3 7-3
Team 1-Arnemuiden 1 5-5
Team 2-Arnemuiden 2 3-7
Team3-Smash 2 5-5
Team 4-Smash ’76 4 6-4
team 5-Breda 3 2-8[l]