Zware dag voor keepers Hockeyclub Oudenbosch

OUDENBOSCH - Veel keepers hadden het zwaar zaterdag, zeker bij de jongere teams. Vaak keepen zij maar 1 of 2 keer per competitie en veel spelers vinden het niet leuk. Toch is een vaste keeper bij elftallen heel belangrijk.

MD1 won met 18-0 van Pelikaan D5 waarvan veel meisjes net begonnen waren met spelen op een heel veld. Het was dus een eenzijdige wedstrijd, keepster Lina had niets te doen.
Ook M8E1 behaalde een grote zege, tegen Goes, zij wonnen met 15-0.
J8E1 was te sterk voor Warande E2 dat net begonnen is als 8-tal en verloren met 13-0.
Ook JC1 verloor met grote cijfers bij Olympia C1 (16-0). Hopelijk worden de jongens na de herfst 1 of 2 klassen lager gezet door het district.
MA2 won met 9-0 van Push A11 waarbij de score pas in de 2e helft snel opliep.
MC1 verloor met 1-0 van Pelikaan C3. De eerste helft liep het niet goed bij MC1, maar na de pauze ging het een stuk beter zonder echte kansen te krijgen helaas.
MB1 won met 3-0 van DDHC B2, die meisjes begrepen niet alles van de voordeelregel.
MA1 won bij Breda A4 met 5-1 en MB2 kon bij HSD B2 net een 2-1 voorsprong niet vasthouden (2-2).
MMC2 verloor met 3-1 van Zwart Wit C6 en JB1 won thuis met 2-1 van Zwart Wit B4.
J6E1 verloor met 6-0 van Teteringen 2 en M6E1 redde het niet tegen Olympia 2 (0-4).
Zondag verloor Heren 1 met 6-1 van Rapide 1. Na een 1-0 voorsprong kwam Rapide terug tot 1-2 .Door het uitvallen van Diego achterin kon Heren 1 het niet meer bijhouden en kon Rapide uitlopen tot 6-1.
Dames 2 begon matig tegen Prinsenbeek 4, stond met 3-0 achter maar kwam goed terug tot een 3-3 eindstand.
Dames 1 won met 4-0 van Etten Leur 6 en kwam niet in de problemen. De Veteranen en Prinsenbeek waren aan elkaar gewaagd, in de rust stond het 2-0 voor de Veteranen, na rust werd het 2-1 en werd de stemming bij beide teams wat onvriendelijker. Het bleef bij 2-1.