Uitslagen competitie Badmintonclub Hoeven

HOEVEN - BC Hoeven 2 trapte zaterdag het nieuwe competitie seizoen af tegen BC Niton. Wegens vakantie van Peter was niet heel het team compleet maar dat kon de pret niet deren. De dubbels waren spannend maar werden niet gewonnen.

Hierop volgde de enkels ook deze waren spannend met allemaal drie-setters waardoor de enkels alle kanten op konden vallen. Maar Daniël redde in zijn enkel in ieder geval alvast de eer van het team. Ook de mixen gingen gelijk op Birgit en Jordy moesten net hun meerdere erkennen in een spannende tweede set. Terwijl Esmée en Daniël het probeerden in drie sets. Maar helaas viel deze wedstrijd ook net de verkeerde kant op waardoor na dapper gestreden te hebben, het verlies toch de eerste wedstrijd kenmerkten.

BC Hoeven 4 speelde zaterdag thuis tegen BC Batho 2. De Dubbel van Letty en Colinda werd verloren in 2 sets, terwijl Jan en Leon verloren in 3 sets. Letty haalde het eerste punt binnen in haar enkel partij na 3 sets. Colinda, Jan en Leon verloren hun enkel partijen in 2 sets. Ook de mix partijen van Letty/Jan en Colinda/Leon werden helaas verloren in 2 sets. Einduitslag 1-7. Het team bedankt Colinda en Jan voor het invallen. [l]