Weer veel prijzen bij 11e Hoevense Polderloop Pub Quiz

HOEVEN - Voor de 11e Hoevense Polderloop Pub Quiz die vrijdag 20 september zal plaats vinden hebben de sponsors weer veel prijzen beschikbaar gesteld. "De bedoeling is om voor onze goede doelen nog wat extra geld op te halen met de loterij, dat gaat met deze prijzentafel zeker lukken."

De regionale middenstand geeft traditioneel gul bij de Quiz die de Polderloop nu al weer voor de 11e keer organiseert. In de eerste plaats om de vrijwilligers en lopers te bedanken, De laaatste jaren zijn daar ook de goede doelen bij gekomen. Dit jaar wordt er geld opgehaald voor RoparunTeam 248 en voor Run4Kids Mozambique. Allebei projecten met een Hoevense oorsprong.

Algemene vragen

Door de goede doelen is het deelnemersveld wel veranderd. Het zijn niet langer alleen Hoevenaren en plaatselijke lopers, dus zijn de vragen ook algemener geworden. "We stellen geen vragen waar alleen ingewijden het antwoord op weten, als je de websites vooraf bestudeert, kom je al een heel eind. We willen alle deelnemers een kans geven"

Dit jaar zijn er zes rondes: over Hoeven, de polder, de Polderloop, de Roparun, Mozambique en de sponsors van de Polderloop. De deelnemende teams zijn inmiddels aangemeld, maar individuele deelnemers kunnen nog aansluiten. Ook deelnemers aan de loterij zijn van harte welkom in de zaal bij Den Halder. Hoofdprijs is een rondvlucht Seppe. Meer info via www.hoevensepolderloop.nl. [l]