Natuurlijke wandeling Stichting Groen Ontmoet

OUD GASTEL - Zaterdag 28 september organiseert Stichting Groen Ontmoet een natuurlijke wandeling. Deze wandeling zal door mooie gebieden van Oud Gastel gaan.

Er zijn drie verschillende afstanden te lopen. Er is een leuke kaboutertocht van ongeveer 3 km. Daarnaast is er een route van 12 km en een route van 25 km.

De starttijden van de routes zijn: Kaboutertocht: 8.30-12.00 inschrijven; 12 km: 8.30-11.00 inschrijven; 25 km 8.30-10.00 inschrijven.

De 12 en de 25 km gaan langs kwekerij Bolbaan en het Gastels laag. Zowel kwekerij Bolbaan als mede het Gastels laag helpen mee aan deze wandelingen door tijdens de wandelingen de wandelaars drinken aan te bieden.

Na de wandelingen kunnen wandelaars een kijkje nemen op de mark waar de Martwienkel een snuffelmarkt organiseert in kader van burendag. In de avond organiseert werkgroep 't Veerke een herfstloop en kunnen de wandelaars die nog energie over hebben nog gezellig deelnemen aan deze leuke avondloop. Oud Gastel bruist weer volop dus zaterdag 28 september! Voor vragen over de wandeling kunt u mailen naar groenontmoet@gmail.com[l]