Mooie resultaten E-jeugd Hockeyclub Oudenbosch

OUDENBOSCH - J6E1 met veel beginnende spelers en Push maakten er een spannende wedstrijd van. Voor de Spelbegeleidster was het vaak moeilijk te zien wat er gebeurde want iedereen wilde de bal hebben, maar het enthousiasme van beide partijen was leuk om te zien.

Hoewel Push was sterker was scoorden zij maar 1x voor rust en dat lukte J6E1 ook. Daar bleef het bij in de 2e helft. Hoewel alle jongens een compliment verdienden waren beide keepers Julian van Kuyk en Sven de absolute uitblinkers.

M8E1 trof in Tempo 2 een gelijkwaardige tegenstander. Na een 1-0 achterstand kwamen zij goed terug en scoorden 1-1, dat bleef zo tot vlak voor tijd. In de laatste minuut werd toch nog de winnende treffer voor M8E1 gemaakt.

M6E1 speelde prima tegen Breda, er werd wel met 4-3 verloren maar aan een van de doelpunten van Breda zat een luchtje. Een gelijkspel verdienden de meisjes eigenlijk wel.

J8E1 won met 13-1 van Zwart Wit en hopelijk is er nog een zwaardere poule na de herfstvakantie.

MD1 won uit tegen Etten Leur D5 (9-1) en spelen zaterdag tegen medekoploper Prinsenbeek.

JC1 kon Push C4 in het begin goed partij geven maar na 3-3 kon Push uitlopen tot 11-4. MC1 heeft een zware poule, er werd nu met 4-0 van Etten Leur C4 verloren.

MC2 won wel, tegen het zwakke Pelikaan C5 werd met 15-1 gewonnen.

MB1 speelde 2-2 tegen Push B8 en MB2 kwam na een voorsprong toch tot vlak voor tijd weer achter te staan maar een mooi backhand doelpunt van Bibi zorgde toch nog voor een 3-3 eindstand.

JB1 won met 2-1 van Oirschot B1 in een soms rommelige wedstrijd, zeker met vooral het verbaal afwezig zijn van de coaches van Oirschot, waarvan er één een paar minuten achter het hek moest plaatsnemen. Keeper Xen voorkwam meerdere keren de gelijkmaker en stopte ook nog een strafbal.

MA1 behaalde een ruime zege op Made A3(7-0) en MA2 won uit tegen Zwart Wit A7 met 3-2.

Zondag alleen uitwedstrijden. De beide damesteams deden het goed. Dames 2 won met 4-0 van Tempo 2 en Dames 1 was met 3-0 te sterk voor Zundert 1. De herenteams verloren, Heren 1 met 4-3 van Zwart Wit 4 en de Veteranen met 3-2 van Pelikaan D.