Sensationele tweede helft vv Hoeven

HOEVEN - De 1ste thuiswedstrijd stond op het programma. Hoeven speelde tegen HVV uit Hulst.

Al na 5 minuten stond Hoeven met 1-0 achter. Een aanval vanaf rechts werd ingeschoten. Hoeven herpakte zich. In de 9de minuut maakte Cyrill van der Veen met een mooie volley de gelijkmaker. Het duurde niet lang of HVV had de bal weer in de touwen liggen. Een droge schuiver vanaf de 16 meter werd in de linkeronderhoek geplaatst. Tot overmaat van ramp kreeg Maarten van Overveld met een sliding de bal tegen de arm inde 16 meter. Hij had al geel gehad en kon vertrekken. HVV kreeg een strafschop en benutte die. Met een 1-3 achterstand ging Hoeven de rust in. Na rust 2 wissels Roy Castelijns en Rick Braspenning kwamen er in. Met 10 man en met opgestroopte mouwen ging Hoeven de 2de helft in. Dit resulteerde in de 63ste minuut in een mooie goal van Erwin Roks op prachtig technisch aangeven van Cyrill. Hoeven ging op zoek naar de gelijkmaker maar ondanks 200% inzet leek het niet te lukken. Tot de 90ste minuut. Jupp Sonnemans kwam nog bij Hoeven erin. Hoeven kreeg een vrije trap op de 16 meter. Stijn Kerstens knalde de bal snoeihard en onhoudbaar in de bovenhoek. Dat was 3-3. De scheids trok 12 minuten blessuretijd bij. In de 101ste minuut kreeg Hoeven een strafschop wegens hands. Jurgen Pertijs schoot de bal koelbloedig in en dat was 4-3. Ongelofelijk wat er gebeurde. Ook Hoeven 2 wist de 1ste thuiswedstrijd met 3-2 te winnen. Een mooi weekend voor Hoeven.