Leden Sc Gastel. FOTO PATRICK VAN DOORMAAL
Leden Sc Gastel. FOTO PATRICK VAN DOORMAAL Patrick van Doormaal

Algemene Ledenvergadering Sc Gastel beleeft unicum

OUD GASTEL - De ledenvergadering van SC Gastel beleefde op 18 september een unicum, nog nooit was het bezoekersaantal zo hoog (wat een betrokkenheid!) en nog nooit waren de financiƫle cijfers zo rooskleurig! Daarbij waren er maar liefst 6 (!) nieuwe kandidaat hoofdbestuursleden. Deze werden allen unaniem gekozen.

Zo beleefde SC Gastel dus een unicum op een avond wat een breekpunt betekende voor SC Gastel. Dat de club leeft en bloeit zagen we al een tijdje. Dat de club nu ook erg mooie cijfers kan overleggen is natuurlijk iets wat elke vereniging wil. Voorzitter Doomen prees zich gelukkig dat de bestuurlijke crisis nu ook definitief afgewend is en SC Gastel ook naar de toekomst stevige plannen kan maken en een goed beleid kan voeren om al hun super leden actief of niet actief te voorzien van een prettig SC Gastel klimaat met alle facetten die daarbij horen.

Natuurlijk kunnen er dingen beter, moeten er dingen anders maar SC Gastel is op alle gebieden nu erg gezond! De kleine stip op de horizon die tot voor kort op bestuurlijk niveau erg ver weg leek is groter geworden en dichterbij gekomen.
Zo net voor de aftrap van de competitie een geweldig moment om dit met elkaar te delen! Een sportief voetbalseizoen gewenst![l]