TTV Vice Versa '51 uitslagen 3e ronde najaarscompetitie

OUDENBOSCH - Dit weekend werd de 3e ronde van de najaarscompetitie gespeeld. De twee jeugdteams van Vice Versa ’51 moesten naar Het Markiezaat in Bergen op Zoom. Beide teams keerden terug met een ruime winst.

Jeugd 1 won al voor de derde keer in deze competitie met ruime cijfers. Het ging niet super gemakkelijk, want er moesten twee 5-gamers en vier 4-gamers worden gespeeld voor de wedstrijd was beslist. Hiervan werd er maar één verloren. Koen Vergeer won al zijn wedstrijden. Jarno en Kevin wonnen er ieder 2. Koen en Jarno wonnen de dubbel na met 2-0 achter te hebben gestaan.
Met Jeugd 2 gaat het heel goed. In vorige competities werd er bijna niets gewonnen. Dit weekend speelde het team zijn 2e competitiewedstrijd en er werd weer gewonnen. Het was niet super spannend. Dawid, Stijn en Jibbe wonnen vlot ieder twee wedstrijden. Dawid en Jibbe wonnen bovendien de spannende dubbel in 5 games.
Team 1 had een vlotte wedstrijd tegen Die Meede 1. Bijna alle wedstrijden werden in 3 games beslist. Stephan en Jacco wonnen al hun wedstrijden. Ze wonnen ook de dubbel. Edwin won helaas niet.
Team 2 speelde een spannende wedstrijd tegen Het Markiezaat 1. Er waren maar liefst vier 5-gamers en vier 4-gamers met soms hoge gamestanden. Niek won twee 5-gamers. Peter won een 4-gamer en verloor een vier-gamer en een 5-gamer. Dylan won niets. Hij verloor zijn laatste wedstrijd nipt in een 5-gamer. Dylan en Peter verloren de dubbel.
Team 3 had ook een spannende wedstrijd tegen Batswingers 1 met vijf 5-gamers, allemaal in het tweede deel van de wedstrijd. Die werden bijna allemaal gewonnen door team 3. . Annemiek en Marco wonnen al hun wedstrijden. Joyce won 1 wedstrijd. Annemiek en Joyce wonnen de dubbel.
Team 4 had een vlotte wedstrijd tegen Het Markiezaat 3. Bijna alle wedstrijden werden in 3 games beslist. Rick en Willem wonnen ieder 3 wedstrijden. Verena won er 2. Rick en Willem wonnen de dubbel.
Bij team 5 tegen The Back Hands 8 begon het spannend. De eerste twee wedstrijden waren 5-gamers, die door Rens en Mike werden gewonnen. Daarna werd bijna alles in 3 games beslist. Mike won al zijn wedstrijden, Rens won en 2 en Jarno 1. Mike en Rens wonnen de dubbel.

Uitslagen
Markiezaat 1-Jeugd 1 2-8
Markiezaat 2-Jeugd 2 3-7
Team 1-Die Meede 1 7-3
Team 2-Het Markiezaat 1 3-7
Team 3-Batswingers 1 8-2
Team 4-Het Markiezaat 3 9-1
Team 5-The Back Hands 8 6-4[l]