Mooie wedstrijd JC1 Hockeyclub Oudenbosch

OUDENBOSCH - JC1 heeft het zwaar in een voor het team te hoge klasse. Zij speelden nu tegen Walcheren C1. In de eerste helft was dat team sterker en scoorde vijfmaal. JC1 kon door goed doorzetten toch nog tweemaal scoren. Na rust ging het beter met het team en waren er voor beide teams kansen. Walcheren wist na rust als enige nog eenmaal te scoren. Keeper Tijl keepte een prima wedstrijd.

J8E1 had weinig moeite met Pelikaan 1 en won na een goed gespeelde wedstrijd met 8-1. M6E1 speelde ook goed maar Push E9 won met 7-1. J6E1 verloor ook, in Etten Leur werd met 9-2 van hun 1e E6 team verloren. M8E1 won wel, tegen Prinsenbeek E3 werd het een 5-2 overwinning.

MA1 en Walcheren deden niet voor elkaar onder, kansen waren er voor beide teams maar de keepers waren niet te passeren. In de extra tijd kreeg Walcheren nog een strafcorner die via keepster Emma naast ging. Een terechte 0-0 uitslag.

MA2 verloor bij Liberty A3 wat geflatteerd met 7-1.

MB1 won met 5-1 van Gilze Rijen B2, het liep goed bij het team en verdienden de zege.

MB2 kwam tegen Prinsenbeek B4 snel op voorsprong maar lette even niet op waarvan Prinsenbeek profiteerde. Na rust werd het 2-1 voor MB2 en ook nog 3-1 maar het werd weer spannend na de 3-2. Daar bleef het bij, ditmaal geen puntverlies.

MC1 verloor met 7-1 bij Walcheren C2 maar MC2 wist thuis wel van Walcheren C5 te winnen. Het werd 5-0 na een goede wedstrijd.

MD1 tegen medekoploper Prinsenbeek werd na veel spanning door MD1 gewonnen.

JB1 won met 3-1 ookhun 4de wedstrijd,ditmaal tegen Tilburg B5.

Zondag verloor Heren 1 met 6-2 van een goed spelend Breda 4 maar Dames 1 won met 9-1 van Prinsenbeek3. Vooral in de eerste helft liepen de aanvallen prima.