Goede opkomst Natuurlijke
wandeltochten Groen Ontmoet

OUD GASTEL - Zaterdag 28 september organiseerde Stichting Groen ontmoet voor de eerste keer drie natuurlijke wandeltochten. De opkomst voor de wandeltochten was voor alle drie de tochten goed. Vooral voor de kaboutertocht was er veel belangstelling.

De kleine kabouters kregen een knapzak mee voor onderweg en konden onderweg verschillende leuke spelletjes doen zoals de kabouterwas ophangen, op zoek naar gouden steentjes en de eendjes eendenvoer geven. Als spontane actie van een winkel mochten de kabouters als ze langskwamen ook nog grabbelen in de grabbelton.

De route van de 12 km en 25 km ging wat verder Oud Gastel in. Enkele reacties van de wandelaars waren dat ze op plaatsen in Oud Gastel hebben gewandeld waar ze nog nooit geweest zijn. Gastel heeft veel mooie plaatsen die de Stichting door middel van de wandeling heeft proberen te laten zien.

Stichting Groen ontmoet is bij de wandeling ondersteunt door verschillende enthousiaste vrijwilligers, Kwekerij de Bolbaan, Het Gastels Laag, De Luijenberg, fruitteeltbedrijf Akkermans, Buurthuis Nieuwenbergh Zegge en William Goorden.

Na deze succesvolle eerste editie is Stichting Groen Ontmoet vastberaden er volgend jaar een gezellige tweede editie van te maken. De Stichting hoopt dat alle gezellige en enthousiaste wandelaars weer terug te zien.[l]