C1 Springfield wint met 0-11.
C1 Springfield wint met 0-11. Springfield C1 team

Springfield is super trots op hun toppers

HOEVEN - Het was voor de meeste korfbalteams van Springfield uit Hoeven een winnend weekend en dat voelt goed. Hier volgen wat verslagen van verschillende teams van Springfield.

Het 1e team moest partij geven aan rode lantaarn Rosolo. Het begin was vrij moeilijk en ze lieten Rosolo de mogelijkheid aan te sluiten. Gaandeweg werd het verschil in kwaliteit te groot en ging Rosolo achter de feiten aanlopen. Zeker niet de beste wedstrijd van het 1e, maar wel eentje die winnend met 7-13 kon worden afgesloten. Balbehandeling, concentratie en afwerking zijn enkele punten die deze wedstrijd bij momenten miste.

Ook team D1 had een hele spannende wedstrijd! Er was vooraf hard getraind en iedereen wist wat ze moesten doen. Redelijk gespannen begonnen ze aan de wedstrijd, maar gelukkig viel de 1-0 al snel via een mooi afstandsschot! In de tweede helft werd door beide teams veel geschoten en gescoord, maar gelukkig bleef Springfield altijd een paar puntjes voor staan! Eindstand: 8-6.

Het C1 team moest rijden naar Bergeijk voor een wedstrijd tegen Eyckelkorf C1. Ze gingen fel van start en speelden goed rond. C1 kreeg erg veel schotkansen maar de bal wilde helaas niet altijd in de korf. In de rust was het 0-2 voor C1 terwijl het wel 0-20 had kunnen zijn. De tweede helft ging het een stuk beter. Hoewel de bal van C1 door de tegenstander vaak overgenomen werd, maakten ze de mogelijke kansen wel beter af. Dat resulteerde in nog 9 doelpunten. De eindstand was dus 0-11 voor C1.

Alle E teams wonnen hun wedstrijden afgelopen weekend en ook F1 won. We zijn super trots op onze toppers!