Bosschenhoofdse Buurt BBQ. FOTO M. VAN ROOIJ
Bosschenhoofdse Buurt BBQ. FOTO M. VAN ROOIJ mvanrooij

Geslaagde burendag Bosschenhoofd

BOSSCHENHOOFD - Nationale Burendag is in Bosschenhoofd op een gezellige wijze gevierd; een aantal bewoners uit Bosschenhoofd hadden, samen met Groet en Ontmoet Bosschenhoofd, de koppen bij elkaar gestoken om een nieuw evenement, de Bosschenhoofdse Buurt Barbecue, te organiseren.

In recordtijd werden er plannen gesmeed, flyers rondgebracht, inschrijvingen ontvangen en lokale horeca benaderd om samen een gezellige bbq te organiseren met als motto: Mét elkaar en vóór elkaar! Het binnenplein van het Steunpunt werd voor die dag omgetoverd tot een gezellig bbq-tuincafé. Heel verrassend was dat spontaan bewoners kwamen helpen bij het opzetten van tenten etc.                                        

De BBB werd geopend door wethouder Melisse, die dit initiatief waardeerde met een 'Pluim' t.w.v. €250,- aan Groet en Ontmoet: “Dit initiatief draagt bij aan de saamhorigheid en leefbaarheid in Bosschenhoofd”. En zo was het ook: Onder het genot van elkaar, een natje en een droogje, en muziek, werden nieuwe contacten gemaakt en gingen de beentjes van de vloer! Op zaterdag 26 september 2020 is de volgende BBB![l]