Uitslagen competitie Badmintonclub Hoeven

HOEVEN - BCO 2 – BC Hoeven 1. Zaterdagavond moest ons 1e team aantreden tegen het 2e team van BCO. Gesterkt door de 2e eerdere overwinningen dit seizoen werd er vol goede moed begonnen met de strijd. Al snel werd duidelijk dat de tegenstanders geenszins van plan waren om zich ook te laten verslaan.

De herendubbel werd door Peter & Patrick kansloos verloren en de damesdubbel van Nicole & Melissa werd ook, zij het in 3 sets verloren. Zowel Peter als Patrick hadden in hun singles weinig in te brengen tegen hun tegenstanders en verloren beide kansloos in 2 sets. Melissa kon nog een verlenging afdwingen in de eerste set maar verloor daarna ook kansloos de 2e set. Alleen Maud kon echt tegenstand bieden in haar single maar verloor nipt in 3e sets. Gelukkig wisten zowel Maud & Patrick als Nicole & Peter daarna wel hun mixpartijen te winnen zodat de nederlaag nog enigszins draaglijk werd qua score. Helaas 6-2 verlies, volgende keer beter!

Afgelopen zondag ging BC Hoeven 3 voor een uitwedstrijd naar Ossendrecht. Met Invaller Christiaan werd er begonnen aan de herendubbel, deze werd In 2 sets gemakkelijk gewonnen. Ook de damesdubbel werd eenvoudig in 2 sets gewonnen. Ook bij de enkels ging het voor BC Hoeven voor de wind. Alles werd in 2 sets gewonnen, waarbij de tussenstand op 6-0 voorsprong stond. Als laatste werden de mixen gespeeld. De mix van Christiaan en Noushka werd in 2 sets gewonnen. De mixpartij van Mariëlle en Raymond verliep niet zo vlot waarbij zij geen grip op de wedstrijd kregen. Helaas werd deze in 2 sets verloren. Eindstand 7-1 voor Hoeven. Het team bedankt Christiaan voor het invallen.

BC Hoeven 4 speelde zondag tegen BC de Drieschaar 2. Letty en Colinda wonnen hun dubbel vrij gemakkelijk in 2 sets en ook Marty en Leon wonnen in 2 sets. Colinda verloor haar enkel partij in 2 sets evenals Leon. Letty won haar enkel partij eenvoudig in 2 sets, terwijl Marty won in 3 sets. Bij de mix partijen wonnen Colinda en Marty in 2 sets en verloren Letty en Leon helaas in 2 sets. Einduitslag 3-5 voor BC Hoeven 4. Het team bedankt Colinda voor het invallen en wenst Patries beterschap met haar blessure. [l]