VV Devo 1 rekent af met Aardenburg 1

BOSSCHENHOOFD-Op een kletsnatte zondagmiddag kwam Aardenburg 1 op bezoek in Bosschenhoofd. De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter P de Stok en nadat de officiële verplichtingen achter de rug waren kon er om 14.30 uur afgetrapt worden.

Devo kwam goed uit de startblokken en had al na een paar minuten spelen op een 1-0 voorsprong kunnen komen nadat Damian Westergaard goed diep werd gestuurd helaas ging de bal nest naast het goal. Beide teams speelde vol op de aanval en het was wachten wie er als 1e de score opende.
Na 10 minuten spelen een prachtige aanval van Devo wat resulteerde in een 1-0 voorsprong dankzij een doelpunt van Jur Kouters. Zoals de afgelopen week uit tegen Graauw 1 kon Devo de voorsprong wederom niet lang vasthouden. Door een misverstandje in de verdediging bij Devo en daar profiteerde Aardenburg van 1-1. Vijf minuten voor de rust kwam Devo nog verdiend op een 2-1 voorsprong door een goal van Patrick Koevoets.
Na de rust begon Devo wederom goed aan de helft. Ongeveer in de 50e minuut zette Devo een prima aanval op Ricardo Elgin ging op rechts goed door en omzeilde een aantal spelers van Aardenburg eenmaal op de achterlijn bracht hij de bal voor en via een doelpoging van Keano Elgin werd de bal door de verdediger van Aardenburg in eigen goal verwerkt 3-1. Vier minuten later bracht Aardenburg de spanning terug in de wedstrijd door er 3-2 van te maken.
Het was een zeer aantrekkelijke wedstrijd beide teams speelde voortdurend op de aanval.
In de 75e minuut kreeg Devo een strafschop toegekend nadat een speler van Aardenburg de bal met de hand bespeelde. Suraj Ramkhelawan nam deze strafschop en zorgde ervoor dat Devo op een 4-2 voorsprong kwam. Daarna kreeg zowel Devo als Aardenburg nog een aantal goede mogelijkheden, maar tot doelpunten kwamen ze niet meer.
Na 90 minuten spelen vond de arbiter het genoeg en beëindigde de wedstrijd en gingen de felicitaties verdiend naar Devo 1.

Doordat Rimboe niet verder kwam dan 1-1 uit bij Graauw is Devo nu alleen koploper in de 5e klasse A.

Algemene ledenvergadering
Op donderdag 17 okotber is het de algemene ledenvergadering voor alle leden van VV Devo, aanvang 21.30 uur.